Menu

DF-politiker lækker ulovligt

Dansk Folkeparti byrådsmedlem i Odense Pernille Bendixen har lække fortrolige oplysninger om to familier i Odense til pressen.

 Fortrolige oplysninger om to svært socialt belastet indvandrerfamilier, kendt i pressen som Danmarks mest kriminelle familier er blevet lækket til pressen, af byrådsmedlem Pernille Bendixen fra Dansk Folkeparti i Odense. 

På sin hjemmeside begrunder Pernille Bendixen sit lovbrud med at hun ikke længere bare vil se på at ingen vil tale med hende, om størrelsen på pengebeløbet Odense Kommune bruger om året på socialt belastet indvandrerfamilier. Penge der ifølge Bendixen kunne bruges bedre i Odense kommune.

Odense Kommune har valgt at politianmelde Pernille Bendixen og politikere fra både højre og venstrefløjen i Odense byråd tager afstand fra Pernille Bendixens handlinger.

Ledelsen i Dansk Folkeparti ønsker ikke at kommenter sagen. Dog har Søren Espersen fra Dansk Folkeparti udtalt til flere medier at han personligt ikke bryder sig om at politikere ikke overholder lovgivningen og tavshedspligten.

Dog mener han ikke at der vil komme til at ske yderligere i sagen, fordi Dansk Folkeparti anser Pernille Bendixen for at være en erfaren politiker.

Pernille Bendixen har til TV2 medier oplyst at hun er overrasket over at hun er blevet politianmeldt af Odense kommune og at hun ikke havde regnet med andet end en løftet pegefinger.

Pernille Bendixen er privat kæreste med den højreradikale blogger Kim Møller fra Uriasposten.

Kim Møllers blog Uriasposten er kendt for at være stærkt indvandringskritisk og imod muslimer og islam. Uriasposten læses flittigt af et bredt udsnit af højrefløjen og det er ikke ualmindeligt at finde kommentare på Uriasposten der er skrevet af såkaldte nationalkonservative til nynazister.

Tonen på Uriasposten er hadsk og ekstremistisk ifølge flere forsker i ekstremisme. Kim Møller var den eneste blogger der i forbindelse med terror i Norge fik uanmeldt besøg af den danske efterretningstjeneste PET. 

PET jagter dansk Breivik på den yderste højrefløj.

"og ifølge Daniel Poohl er både Uriasposten og Snaphanen, der begge har over 3.000 besøgende om dagen, fora for samme form for politisk tænkning som den, der ser ud til at have drevet Breivik:"

"»Grundkernen er et stærkt had til islam og en overbevisning om, at den politisk korrekte kulturelle elite er inficeret af en venstrefløj, der vil opløse nationalstaten. Dén konspirationsteori deler Breivik med store dele af den yderste højrefløj, herhjemme især repræsenteret på Uriasposten,«" Informationen.

Kim Møller har også på sin blog et par gange, valgt at offentliggjort både navne eller fotos på personer som var beskyttet af navneforbud og oplysninger indhentet ved ulovlig indtrængning i politiets database - Xerxes-rapporten. 

Screencap: Uriasposten.net 

Politimand dømt for ulovlig registrering.

Flere folk på Facebook på fansiden for Pernille Bendixen, har skrevet i deres kommetar at de oplysninger Bendixen har lækket til pressen har man kunne læse længe på netavisen Den  Korte Avis.

 

Screencap: Facebook public Fanside Pernille Bendixen 30 november 2013

Den antimuslimske netavis Den Korte Avis, er stiftet af Venstrepolitikeren Karen Jespersen og hendes ægtemand. 

Screencap: Facebook. Den Korte Avis anvendes flittigt som kilde blandt højreradikale og racister på Facebook.

KAREN -Venstres islamofobiske platform.

Karen Jespersen har ligesom Pernille Bendixen tavshedspligt og har i forbindelse med sit folketingshverv lovet at overholde den danske grundlov og lovgivning.

Det er ikke lovligt at viderbringe fortrolige oplysninger om private forhold uden at man har fået samtykke fra dem oplysningerne handler om. Dette gælder også for anden part dvs de medier der publicerer oplysningerne.

Pernille Bendixen skriver ofte indlæg til Den Korte Avis.

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?